تحولات منطقه

مسوول اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام‌رضا (ع) استان خراسان رضوی گفت: اشتغال، توسعه و آبادانی در دهستانهای ۶ شهرستان خراسان رضوی در برنامه‌های این قرارگاه پیش بینی شده که تاکنون متناسب با ظرفیت‌های موجود هر منطقه گام‌های خوبی برداشته است.

سپاه امام رضا(ع) در روستاهای ۶ شهرستان خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، یاسر زنگنه روز یکشنبه در دیدار با فرماندار تایباد اظهار کرد: هم اکنون قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام رضا (ع) در محورهای فرهنگی، تبلیغ، تعلیم و تربیت، سلامت، عمران، اشتغال و اقتصاد در روستاهای هدف خود در شهرستان‌های، سرخس، کلات، زاوه، خواف، تربت جام و تایباد فعال است.

مسوول اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام‌رضا (ع) استان خراسان رضوی بیان کرد: ایجاد اشتغال پایدار در سطح مناطق محروم و مرزی از مهمترین اولویت‌های این قرارگاه است که امسال با استفاده از تجربه‌های به دست آمده سال‌های گذشته به دنبال کاهش موانع پیش روی آن هستیم.

وی بیان کرد: با هدف حمایت از پرورش دهندگان دام سبک، امسال برای دامداران ۶ دهستان استان خراسان رضوی توزیع انواع نهاده‌های دامی با تعرفه‌های مصوب پیش بینی شده که طی چند روز آینده در بین آنان قرار خواهد گرفت.

زنگنه ادامه داد: در راستای پیشرفت و شکوفایی مناطق مرزی و محروم، قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام رضا (ع) در ۸۸ روستا و برای افزون بر ۸۰ هزار نفر خدمات ارائه می‌کند.

مسوول اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام‌رضا (ع) استان خراسان رضوی افزود: احیا و مرمت قنوات، احداث و بازسازی خانه‌های عالم، احداث و لایروبی بندهای خاکی و سنگی ملاتی، محوطه سازی و ساخت سرویس‌های بهداشتی از دیگر اقدامات این قرارگاه در مناطق مرزی است.

رونق اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی و محروم اهمیت دارد

فرماندار تایباد در این نشست گفت: برای رونق اشتغال و پایداری آن باید از همه ظرفیتهای موجود هر منطقه در بخش‌های مختلف استفاده کرد که بدون شک نقش زیادی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی و محروم در روستاها دارد.

مهدی شیردل افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال " جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، می‌طلبد که مسوولان استانی و کشوری برای محقق شدن شعار سال همت و تلاش داشته باشند که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: بخش کشاورزی تایباد جمعیت بیش از هفت هزار نفری را شامل می‌شود، حمایت دولت از این قشر زحمت کش می‌تواند منجر به شکوفایی این حوزه شود.

فرماندار تایباد به کمبود منابع آبی در سطح اراضی کشاورزی این شهرستان اشاره و بیان کرد: تغییر الگوی کشت از سنتی به صنعتی و علمی شدن آن می‌تواند نقش زیادی در صرفه جویی منابع آبی تایباد داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.